Uutislistaukseen

Gospel Mäntsälän & bändin Kohti Valoa -levynjulkistamiskonsertti ke 24.5.2023 klo 19 Mäntsälän kirkossa

Kohti valoa -levynjulkistamiskonsertti_Facebookin kansikuva.jpg

Gospel Mäntsälän & bändin Kohti Valoa -levynjulkistamiskonserttia vietetään keskiviikkona 24.5.2023 klo 19 Mäntsälän kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy, ja konsertin aikana kuultavien laulujen sävellykset ovat dir.cant. Pekka Itkosen ja sanoitukset Riikka Näätäsen käsialaa.

Pekan ja Riikan monivuotinen yhteistyö Tuomasmessuissa tuotti Kohti Valoa -messun jo ennen korona-aikaa. Korona katkaisi kuitenkin levyhankkeen vuosiksi, mutta nyt tänä keväänä prosessi saatiin päätökseen ja lopputulos kuullaan konsertissa ja levyllä.

Mäntsälästä kotoisin oleva yrittäjä Tuomas Aukio on äänittänyt ja masteroinut levyn ja Mäntsälän seurakunta on tuottanut sen. Kauniin ulkoasun on taiteillut Li-Marie Santala. Levyn hinta on 20 € ja sitä on heti saatavissa julkaisukonsertissa ke 24.5. klo 19 ja myöhemmin Mäntsälän seurakunnan kirkkoherranvirastosta. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan raikasta ja puhdasta kuorolaulua keväiseen konserttiimme Mäntsälän kirkkoon!

Gospel Mäntsälä on kokoonpano, joka koostuu kuorosta, bändistä ja kuoronjohtajasta. Gospel Mäntsälä on toiminut vuodesta 2011 Mäntsälän seurakunnassa kuoronjohtaja dir.cant. Pekka Itkosen johdolla. Kuoro esiintyy säännöllisesti Tuomasmessuissa sekä konsertoi.

Sopraanot
Helena Berg
Jenni Korhonen 
Tiina Luomanen 
Piia Muurikainen 
Kristiina Mäkinen 
Kaarina Naapuri 
Mia Pätsi

Altot
Riitta Jalava
Marjo Lamminaho
Reetta Leinonen
Suvi Niskanen
Mirva Palm 
Saara Romppanen

Tenorit
Tapani Elonheimo 
Timo Naapuri 

Bassot 
Jukka Pelkonen 
Markku Pietala

Bändi
Jussi Aukio, kitara 
Joonas Vainio, basso 
Miika Aukio, kosketinsoittimet
Kristiina Mäkinen, huilu
Pekka Itkonen, alttosaksofoni
Jari Romppanen, rummut
Tuomas Aukio, rummut ja ohjelmointi 

Kuoronjohto
Pekka Itkonen

4.5.2023 15.04