Rippikouluun ilmoittautuminen

Mäntsälän seurakunnan ripareille tapahtuu sähköisellä lomakkeella 27.9.- 11.10.2019 välisenä aikana.

Lomake täytetään yhdessä huoltajan kanssa.

Ilmoittautuessa täytyy valita vähintään viisi rippikoulua. Voit ilmoittautua myös useampaan. Valitse vain sellaisia leirejä joille todella pääset. Voit valintojen jälkeen perustella toiveidesi järjestyksen!

Ryhmät täytetään ryhmätoiveita kunnioittaen ilmoittautumisajan päätyttyä, eikä ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit siis rauhassa ilmoittautua 27.9.- 11.10.2019 välisenä aikana.

Voit ilmoittautua yhdessä yhden kaverin kanssa kaverikoodilla, mikä tarkoittaa, että teidät pyritään sijoittamaan samaan rippikouluryhmään. Tämä tapahtuu seuraavasti:

1) Sovitte kaverin kanssa, että ilmoittaudutte kaverikoodilla ja päätätte kumpi ilmoittautuu ensin.

2) Sovittu kaveri ilmoittautuu ensin ja laittaa ryhmätoiveiksensa sellaiset ryhmät, jotka on kaverinsa kanssa etukäteen sopinut. Ryhmätoiveiden täytyy sopia molemmille!

3) Ensimmäisenä ilmoittaunut saa ilmoittautumisen jälkeen kaverikoodin, OTA KAVERIKOODI LOMAKKEEN LÄHETYKSEN JÄLKEEN TALTEEN

4) Toimita koodi kaverille, jonka kanssa olet yhdessä ilmoittautumisesta sopinut

5) Tämä kaveri ilmoittautuu nyt ja ryhmätoiveiden sijaan hän ilmoittaa kaverikoodin, jonka perusteella ilmoittautumiset "sidotaan" yhteen ja ryhmätoiveet ovat ensimmäisen ilmoittautumisen mukaiset. Kaverikoodia voi käyttää vain kerran.

Kirkkoon kuulumattomat nuoret voivat osallistua rippikouluun. Konfirmaatio edellyttää kirkkoon liittymistä. Ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumisaikana ryhmiin voi ilmoittautua vain verkkolomakkeilla. Ilmoittautumisajan jälkeen voi kysyä vapaita ja peruutuspaikkoja rippikoulupastori Jussi Hokkaselta.